Epizoda crtića Spužva Bob Skockani izbačena zbog pandemije koronavirusa

Foto: YouTube sreenshot

EPIZODA popularnog crtića Spužva Bob Skockani, čija se radnja vrti oko virusa, neće se emitirati zbog pandemije koronavirusa, potvrdio je predstavnik tvrtke Nickelodeon.

David Bittler iz odjela komunikacija za NBC News je rekao da se epizoda "Kwarantined Crab" neće prikazati zbog osjetljivosti teme, odnosno globalne i stvarne pandemije koja se događa u svijetu. Ova vijest je objavljena 1. travnja pa su mnogi pomislili da je prvoaprilska šala, ali ispostavilo se da je istinita.

Riječ je o epizodi iz 12. sezone u kojoj inspektor obavještava osoblje i posjetitelje restorana brze hrane "Rakova poslastica", čiji je vlasnik škrti rak, gospodin Klještić, da se moraju izolirati, što izaziva paniku.

To nije jedina povučena epizoda ovog animiranog serijala. 2018. utvrđeno je da neki elementi iz "Mid-Life Crustacean", epizode iz 3. sezone, nisu prikladni za djecu.

Radnja te epizode uključuje gospodina Klještića, koji prolazi kroz krizu srednjih godina te se pridružuje Spužvi Bobu Skockanom i njegovom prijatelju Patriku u noćnom izlasku. Trojac na kraju ilegalno ulazi u žensku kuću i uzima donje rublje. Na kraju ih uhvati vlasnica kuće, za koju se ispostavilo da je majka gospodina Klještića.

Pročitajte više