Fanovi oduševljeni izgledom Nataše Janjić, a ona se žali: Kad si ogroman i iscrpljen

DOMAĆU glumicu Natašu Janjić od porođaja dijeli još vrlo malo vremena. 

Iako je na početku skrivala trudnoću, netom prije Valentinova podijelila je sretne vijesti. Otkrila je da, nakon sina, u njihovu obitelj stiže i jedna djevojčica. Nedugo nakon toga je pokazala i trudnički trbuščić, a našalila se i kako je beba koja dolazi velika, ali i živahna.

S fanovima je rado dijelila i brojne druge crtice iz privatnog života pa se sada nije ustručavala podijeliti i tegobe s kojima se susreće na samom kraju trudnoće.

"Dakle, u zadnjem sam mjesecu trudnoće, ono kad ne spavaš više kako treba, kad si ogroman i iscrpljen i udobno se osjećaš samo u kućnom ogrtaču, kad nemaš volje dotjerati se ni mužu koji na posao odlazi zgodan kao i uvijek, i kad si kod kuće s prvim djetetom i nema glamura ni šanse da ga podvalim na društvenim mrežama", napisala je uz selfie.

"I dopisuješ se sa grupom svojih sestara, majki koje znaju kako ti je jer sve to prolaze i same, a ja eto i dva puta za redom u dvije godine. I bude u tim prepiskama realnih kritika, kažemo si istinu direktno i bez milosti, smijemo se mukama, bez filtera i cenzure", otkrila je Nataša.

Upravo je njima lijepa glumica poslala, kako kaže, "strašnu fotku" sebe prije prve jutarnje kave.

"Jedna koja ne spava već godinu i pol, s dvoje djece kaže - ja sam takva stalno, a druga ne kaže ništa - nego mi u sekundi vrati ovu fotku provučenu kroz neke aplikacije i filtere samo njoj znane i kaže - ista si kao uvijek", opisala je Janjić te dodala kako originalnu fotografiju "ne bi pokazala ni da je prisiljavaju".

"Da sam bar ja ovako izgledala u trudnoći", komentirala je jedna pratiteljica.

"Ljepša nego ikad", zaključila je druga.

 

"Ma prelijepa si uvijek jer uz svu tu fizičku ljepotu, posjeduješ i onu unutar sebe", zasula ju je komplimentima i treća, dok je četvrta zaključila kako "ovako ne izgleda ni pola nas "normalnih" ni kad ide na svadbu".

 

Pročitajte više