Halle Berry na društvenim je mrežama prvi put pokazala lice četverogodišnjeg sina

Foto: Instagram

POPULARNA glumica Halle Berry iznenadila je pratitelje kada je tijekom odmora na Bora Bori objavila fotografiju na kojoj se vidi lice njezinog sina Macea-Roberta. Do sada to nije radila jer se, kako kaže, brinula o privatnosti svoje dvoje djece.

''To je bila borba'', komentirala je svoju odluku za časopis Extra. ''Zaista ne volim pokazivati svoju djecu, ali shvaćam da su ljudi odlučni i osjećam da ih želim uključiti. No ne želim potpuno izložiti djecu. Želim ih na neki način zaštititi pa je polovica lica sasvim u redu.''

Berry i njezin bivši suprug Olivier Martinez postali su roditelji Macea-Roberta u listopadu 2013. Iz veze s Gabrielom Aubryjem Berry ima 10-godišnju djevojčicu Nahlu Arielu.

Glumica je još u listopadu 2016. objavila sliku svoje djece na kojoj se ne vide njihova lica. Jedan ju je pratitelj prozvao upitavši: ''Zašto im skrivaš lica? To su predivna djeca, zašto ih ne pokazati?''

Dobitnica Oscara tada je odgovorila da se s takvim pitanjem ne susreće prvi put.

''Primijetila sam takvo pitanje nekoliko puta pa ću razjasniti da se ne sramim dvoje djece. Pokušavam pronaći kreativan način da ih uključim u svoje društvene mreže jer su najvažniji u mom životu, ali moram poštovati njihovu privatnost. Oni su samo djeca'', napisala je.

''To je moje uvjerenje. Ne kritiziram druge zbog njihovih stavova, a moj posao je štititi vlastitu djecu koliko god je moguće. Kada odrastu i dođu u dob da mogu sami dijeliti svoje fotografije na društvenim mrežama, neću ja odlučivati za njih. Razumijete? Ugodan dan'', zaključila je glumica.

Pročitajte više