I najveći negativci učinit će sve za svoje dijete

Foto: WeHeartIt/Instagram

YAKY Di Roma je fotografkinja iz Floride koja već dulje vrijeme slika djecu i obitelji, a kaže da najviše voli fotkati mame dok doje.

No kako na svom Instagram profilu često objavljuje i svoje fotografije, odnosno privatne fotografije njene obitelji s trogodišnjim sinom Hansom, mnogi su fanovi primijetili jednu crtu njenog karaktera.

"Znaš li da izgledaš kao negativka?" pitali su je u komentarima, a kako su joj fotke često banirali, (navodno nisu bile baš dolične), ta se priča o njoj kao negativki nekako zarolala. Doduše, u zabavnom tonu, uz dosta smajlića, pa joj je to dalo dobru ideju.

Svjesna da nema baš samilostan izraz lica, a i karakterno voli malo podbosti, sjetila se što bi mogla napraviti. Odlučila je snimiti svoj autoportret, onako kako slika druge majke za vrijeme dojenja, ali je sebe htjela pokazati baš kao pravu negativku.

Pronašla je kostim, pronašla lokaciju za svoju scenu, nabavila dimne bombe i napravila opaki autoportret sa svojim sinom.

Fotka je savršena uz poruku koju nosi. 

Primjećujete da maleni više nije beba, pa je taj detalj jako dobro uklopila u ono što je željela postići.

"Evo vidite, čak su i najveći negativci spremni učiniti baš sve za svoje dijete", ostavila je komentar pod slikom i dodala da je ovim ustvari još jednom htjela pokazati da je dojenje tako normalna stvar. 

 

Pročitajte više