Ida Prester o ljetovanju djece s bakama i djedovima: Da bar svi imaju tu privilegiju

POČETKOM ljeta na Redditu se povela rasprava o tome je li u redu ostaviti djecu preko ljeta s bakama i djedovima. Dok jedni smatraju da je to zanemarivanje djeteta, puno je više onih koji u tome ne vide ništa loše jer su i sami kao djeca praznike provodili kod baka i djedova, bilo na selu, bilo na moru. Tu temu je komentirala i Ida Prester.

Pjevačica i voditeljica je na Instagramu otkrila da je djecu predala baki i djedu, s kojima će ljetovati mjesec dana, dok će ona i suprug biti na kontinentu i raditi.

"Dolazit ćemo tu i tamo, ali baza nam je sjever. Nedavno su bile javne polemike oko toga trebaju li djeca ostajati preko ljeta s didama i bakama bez roditelja. Moj odgovor je: kamo sreće da svi imaju tu privilegiju. Moji su još zdravi, vitalni i vesele se. Odrastanje uz njih je bogatstvo. A mi ćemo već naći načina da im se odužimo", napisala je.

Objava je skupila preko 8000 lajkova, a mnogi su se s njom složili. Evo nekoliko komentara.

"Jako zdravo i za starce i za klince. Da nauče funkcionirati u različitim okruženjima, ali i dalje u sigurnosti i uz podršku. Tak je… da barem svi imaju tu privilegiju!"

"Kolika je sreća da bake i djedovi odu u penziju zdravi i radosni. A tek da dočekaju unuke i sudjeluju u njihovom životu."

"Nema te igračke i novaca koje može zamijeniti super nonu i nonića."

"Nema ljepše! Najviše sam uživala s bakom, kao i moje cure sada sa svojom."

Pročitajte više