Influencerica progovorila o traumatičnom porođaju: Ne mogu hodati ni stajati sama

FITNESS influencerica i trenerica Anna Victoria je u kolovozu ove godine ostvarila svoj san. Rodila je kćerkicu Auroru Vittoriu Ferreti i ispunila si dugogodišnju želju. Naime, dvije godine se borila s neplodnošću.

Trudnoća je protekla u redu i Anna Victoria se nadala da će tako biti i na porođaju. No nakon 15 sati trudova i tri sata tiskanja liječnici su zaključili da mora u operacijsku salu gdje će obaviti carski rez. To iskustvo je za Today opisala "traumatičnim".

"Ovo su vjerojatno moje najmanje glamurozne fotografije ikad - nema šminke, kosa mi je doslovno u čvorovima jer se nisam počešljala tri dana, otuširala sam se jednom i imam pelene. Usprkos svemu tome, obožavam ih. Ovo je prvi trenutak kad sam uspjela stajati i prošetati do svoje kćeri", napisala je na Instagramu pet dana nakon što je rodila.

Kako kaže, carskom rezu je podvrgnuta zbog komplikacija. 

"Rekla sam vam da sam se nadala vaginalnom porođaju bez lijekova, ali to se nije dogodilo. Oporavak od carskog reza je najteža stvar kroz koju sam ikad morala proći. Još uvijek ne mogu hodati ili stajati sama", dodala je.

Sve se odrazilo i na njezinu vezu s bebom.

"Nakon porođaja sam se skidala s lijekova i trebalo mi je tjedan dana da posložim emocije. Bila sam itekako svjesna da nisam odmah osjetila oduševljenje. Dio mene zbog toga je mislio da sam loša osoba", priznala je. 

Četiri mjeseca kasnije se potpuno oporavila i uživa u majčinstvu.

Pročitajte više