Jessica Biel i Justin Timberlake imaju dadilju koju ćete htjeti ukrasti za sebe

Foto: Instagram

OSIM što su zgodni, slavni, bogati, sretni i divni roditelji, sad još ispada da imaju i savršenu dadilju.

Justin Timberlake i Jessica Biel očiti su mamac za dobre i kvalitetne ljude pa su si našli i takvu dadilju, a nedavno su odlučili svijetu dati koje njeno zrnce mudrosti. Da i mi dobijemo malo savjeta savršene dadilje, jer kad čujete tko je ona i kako je njih dvoje zovu, tad morate vjerovati da je savršena.

Justin je zove "My sister from another mister, and someone I like to call 'The Baby Whisperer", a Jessica ne propušta reći kako je ona dragi član obitelji Timberlake. Čini se zato da će kod njih ostati još dugo, ali ne žalite, Nanny Connie već je slavna pa savjete dijeli kome god treba. 

Nanny Connie je već napisala nekoliko knjiga o odgoju, ima svoju Instagram stranicu, dijeli savjete u TV emisijama, a za sebe najradije kaže da "samo malo pomaže obiteljima. I tako već 30 godina". 

Želite li vjerovati ovom dadilja savršenstvu, evo vam nekoliko savjeta koje su Justin i Jessica rado prihvatili:

Ponosite se cijelom sobom

Kad rodite, zaboravite na liniju jedno vrijeme. Uživajte u sebi i u svojoj bebi, pogotovo ako ste odlučili dojiti je. Tad se i dalje hranite za svoju bebu, a te su kalorije jednako potrebne njoj i vama. Bebi, da mlijeko bude puno i kvalitetno, vama, da ostane pri zdravoj pameti, a tek poslije, postepeno, ako baš želite, počnite birati i malo stegnite remen.


Jako pazite na dječje zube

Karijes tako brzo dođe da se nećete ni okrenuti, a već će biti tu, ako nećete dobro paziti na vrijeme. Njegujte zato rutinu pranja zubića svaki dan, ujutro i prije spavanja i trudite se da ti zubići stvarno budu čisti.

Kad zubić jednom zaboli, tad je prekasno za brigu. 

Ne isključujte djedove i bake

Oni će se nekad previše miješati, malo razmaziti djecu, negodovati zbog vaših odluka, nametati svoje, ali dadilja Connie podsjeća: "Koliko se god keksići mrvili, sjetite se, bez njih ne bi bilo ni nas..."

Brinite o sebi

Roditeljstvo je jako dug put, a ne sprint, a vi se, kao roditelj, morate pobrinuti da imate snage izdržati cijeli put. Ako vi niste spremni i cjeloviti, onda ni vaša obitelj neće biti takva! 

Vjerujte sebi

Kad jednom prelistate sve knjige, pročitate i poslušate sve savjete, onda to sve lijepo ugasite i upalite zdrav razum. On će vam dati najbolji odgovor je li nešto dobro za vaše dijete ili ne. I koliko je dobro, a koliko nije.

Pročitajte više