20 milijuna pregleda: Trojke na 18. rođendan doznale kojim su redoslijedom rođene

Screenshot: TikTok

Trojke Janie, Wright i Luke Hilbert nisu imale pojma kojim su redoslijedom rođene sve do 18. rođendana. Roditelji su im to odlučili zatajiti zbog starijeg sina Claytona koji je imao tri godine kada su Stewart Hilbert i Clay Hilbert doznali da čekaju trojke.

"Znali smo da će pokušati nametnuti svoja pravila, poput toga da najstarija beba prva dobiva bočicu. Nismo htjeli igrati njegovu igru i odlučili smo da će biti tajna kojim su redoslijedom bebe rođene. Tako smo izbjegli stereotipe o najstarijem, srednjem i najmlađem djetetu", otkrila je mama, Stewart Hilbert.

Priznaju da je čuvanje tajne u početku bilo teško, ali isplatilo se. Naime, na njihov 18. rođendan otkrivena je dugo čuvana tajna, a reakcija trojki postala je viralna na TikToku gdje je skupila 20,5 milijuna pregleda.

Trojke su saznale da je Wright rođen prvi, zatim Luke, a Janie je bila zadnja.

"Nisam željela biti najmlađa. To je jedina stvar kojoj sam se stvarno nadala", priznala je kroz smijeh Janie. Dodala je i da otkriće nije promijenilo obiteljsku dinamiku. Video reakcije djece možete pogledati u nastavku.

@janie.banie4

x3 🤷😆

♬ original sound - .

 

Pročitajte više