Kako jednostavno ukloniti boju od (crvenog) laka na noktima

Foto: Pinterest

TRUDITE se svaki dan imati predivne nalakirane nokte, no spremanje kuće, pranje suđa, prozora, pranje bebine zaflekane robice ostavlja ružne tragove na vašim noktima. Lak se skida i guli, premazujete ga drugim slojem, no već slijedeći dan nokti su opet spremni za uređenje.

Crvena boja sada je apsolutan in, sve je oko nas crveno i ta se moda odražava i na vašim noktima, no skidanje crvenog laka, da ne govorimo i o ostalim tamnim nijansama, ostavlja tragove i nakon skidanja. Naravno, sve se može skinuti još jednom turom acetona, no postoji još jedan manje abrazivan trik za vašu kožu i vaše nokte. Zove se - zubna pasta!


 

Najbolji će učinak dati zubna pasta za izbjeljivanje zubi, no može poslužiti i obična pasta i stara četkica koju sigurno imate negdje sačuvanu u kući. Ili ona četkica s kojom i inače perete nokte i mrlje na odjeći.
 
Dakle nakon što se skinuli lak s noktiju, a na njima je, posebno uz rubove, ostalo još dosta razmrljane boje koju ste vaticom usput proširili i po prstima, istisnite malo zubne paste i nježno je utrljajte na obojana područja. Ovisno koliko je boje ostalo i o kakvoj je boji riječi, toliko će vam biti potrebno trljanja. No vjerujte trik je odličan i ako iz prve nije uspio, slobodno utrljajte još malo paste, lagano umasirajte rukom, ili se poslužite starom četkicom koja će bolje ući u rubove. Prste nakon toga dobro isperite i imat ćete lijepe i sjajne nokte - spremne za neku novu boju (prozirnu) laka ili za prirodan look. 

Tako jednostavno i lagano. 

Pročitajte više