Kardashiani se prerušili u obitelj Kremenko, fotošopirani detalj je urnebesan

KARDASHIANI svojim maskama za Noć vještica svake godine plijene pozornost. Ove godine obitelj Kim Kardashian uspjela je nadmašiti sva očekivanja. Prerušili su se u obitelj Kremenko. Kim je pozirala kao Betty Rubble, dok se Kanye West odjenuo kao dinosaur Dino, a njihova djeca su bili Wilma, Pebbles, Bamm-Bamm i Fred Flintstone.

Sin Saint i kći North su predvodili grupu kao Fred i Wilma Flintstone, dok je njihova 21-mjesečna sestra Chicago nosila crvenu periku s kosti i glumila Pebbles.

Kim, odnosno Betty Rubble, u naručju je držala malenog Bamm-Bamma kojeg je utjelovio njihov petomjesečni sin Psalm.

No reality zvijezda je otkrila kako su malu Chicago morali fotošopirati jer se jako uplašila tate odjevenog u dinosaura Dina, ljubimca obitelji Flintstone.

"Snimiti ovu obiteljsku fotografiju bio je pravi izazov jer se Chicago jako bojala dinosaura Dina! Pokušali smo joj objasniti i pokazati da je to njen tata, ali se i dalje bojala. Zato svaka čast fotografu koji ju je fotošopirao i ostvario naše obiteljske snove", napisala je Kim.

Obiteljski portret je skupio skoro šest milijuna lajkova i preko 32 tisuće komentara.

Iako su mnogi oduševljeni njihovim kostimima, mnogima je zasmetala loše fotošopirana Chicago.

"Kunem se da sam ja mogao bolje urediti fotografiju" i "O moj Bože, ne mogu vjerovati kako su loše fotošopirali Chicago" poručili su neki pratitelji reality obitelji.

Pročitajte više