Kate Hudson razljutila mame kad je carski rez nazvala čistom lijenošću

Foto: Splash/Instagram

MAME su malo ustuknule kad je Kate Hudson, ona slatka the Kate Hudson, ispalila da je carski rez nešto najljenije što je u životu napravila.

Napisala je to nedavno u kratkom upitniku američkog Cosmopolitana kad je pod rubriku Najljenija stvar koju je u životu napravila upisala upravo carski rez.

Kate ima dva sina, 13-godišnjeg Rydera kojeg je rodila carskim i šestogodišnjeg Binghama, za kojeg očito nije bila toliko lijena pa ga je rodila prirodnim putem. 

No čak i bez takvog objašnjenja carice-mame diljem svijeta su poludjele. Twitter je odjednom postao mjesto gdje se sudi njenoj izjavi jer carski rez nitko ne može nazvati laganim i lijenim izborom.

"Neke žene nemaju izbora, neke se toliko napate zbog carskog reza"..., opomenule su Kate mnoge majke koje znaju o čemu pričaju. Komentirale su koliko je opasno, pogotovo kad jedna slavna žena, izvali nešto takvo pa mlade žene misle da je carski bolji i lakši izbor.

S toliko napada sa svih strana Kate nije preostalo ništa drugo nego se ispričati mamama, htjela je objasniti da je u tom trenutku to za nju stvarno bila odluka olakšanja. 

"Rydera sam rodila dva tjedna prije termina, ali iako sam osjeća kontrakcije nisam se otvarala. Liječnici su mi rekli da je beba dosta velika, ali da bi mi bilo najbolje vratiti se kući i pričekati da se počnem otvarati. Bila je noć, mi smo se jedva dovezli do bolnice zbog kolone fotografa koji su nas pratili pa sam odlučila da nema šanse da me sad vrate kući. Odlučila sam da ću roditi baš tada i onda su me s olakšanjem uspavali..."

Je li Kate time opravdala svoju ishitrenost? Jeste li i vi možda jedna od onih koja ipak razumije zašto je to Kate napisala? Možda ste i vi pomislile da jednostavno više ne želite trpjeti u čekanju pa ste ga tražile i vi?

Ili ste ljute jer ste ga tražile, ali ga niste dobile...

Pročitajte više