Kate Middleton u odgoju slijedi zlatno pravilo koje je kopirala od princeze Diane

Foto: EPA

Kraljevska djeca neprestano su pod povećalom javnosti i u većini slučajeva ponašaju se kako i dolikuje. To je posljedica praktičnog odgoja Kate Middleton, koja se koristi brojnim pametnim trikovima koje je kopirala od mame Carole Middleton i pokojne princeze Diane.

Zlatno pravilo Kate Middleton je učiti djecu ljubaznosti. Kada se usporede fotografije princeze Diane i njezine djece te one Kate Middleton i prinčeva Georgea, Louisa i princeze Charlotte, obje su veoma nježne prema svojoj djeci.

Prema pisanju časopisa Hello, Kate često drži djecu za ruke. Često vidimo i manje utješne geste poput tapšanja po leđima ili milovanja po kosi. Kad komunicira s djecom, Kate u većini slučajeva čučne na njihovu razinu kako bi ih gledala u oči. To je često radila i princeza Diana.

Neimenovani izvor za medije otkrio je da je Kate Middleton, daleko od očiju javnosti, obična mama. Iza zatvorenih vrata je opuštena, ali djeci će jasno dati do znanja da postoje određene granice.

U kući kraljevskog para jedna stvar je strogo zabranjena

"Ona ima strogo pravilo kojeg se svi u kući moraju pridržavati - nema vikanja. To je zabranjeno", rekao je upućeni izvor.

Ali, za razliku od kućanstava u kojima se djeca za kaznu šalju u svoju sobu, kraljevski par ima drugačiju tehniku - razgovor na kauču.

"Zločesto dijete uvijek će morati sjesti s mamom ili tatom. Objasnit će mu se gdje je pogriješilo, reći će mu se koje su posljedice takvog ponašanja i pritom nitko ne podiže glas", tvrdi izvor.

Tom Quinn u svojoj knjizi Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up In The Royal Family napisao je: "Kada se princ Louis neprimjereno ponašao na proslavi jubileja kraljice Elizabete, plazeći jezik svojoj majci, ona je očito koristila tajnu šifru kako bi smirila djecu." To je reakcija koju su pohvalili gotovo svi kraljevski komentatori.

Pročitajte više