Kći najpoznatijeg snagatora osramotila oca na presladak način

DWAYNE The Rock Johnson, osim što je poznat po svom nevjerojatno isklesanom tijelu, najbolje je plaćeni glumac na svijetu, a sada je svjetlost dana ugledao nastavak filmskog hita Jumanji, Jumanji: The Next Level, u kojem i on ima ulogu.

Glumac se pohvalio četverogodišnjoj kćeri Jasmine kako je tatin film postao veliki hit, a ona je odlučila da to trebaju proslaviti. Što je domišljata djevojčica time mislila, otkrio je svojim fanovima putem društvenih mreža.

"Barem je moje dinosaursko stopalo vani... Rekli smo Jazzy da je tatin film Jumanji postao veliki hit, a ona je viknula: 'To! Idemo proslaviti!' pa sam rekao da može. Hoćemo jesti sladoled, kolače, tortu? Na što je ona odgovorila: 'Ne, tata, sjedni na pod', a zatim sam se sjetio da pod 'proslaviti' misli na to da me osramoti", napisao je kraj fotografije na kojoj sjedi na podu zatrpan plišanim igračkama.

Naravno, kao i svaki otac koji obožava svoje dijete dodao je kako mu je njena sreća najvažnija.

"Sve bih istrpio samo da je moja četverogodišnjakinja sretna", završio je objavu.

Pratitelji su oduševljeni, što su i pokazali u brojnim komentarima, a ovo nije prvi put da ih je Johnson dobro nasmijao. Nedavno je objavio fotografiju kako sudjeluje s kćeri u čajanki, čime je osvojio srca obožavatelja.

The Rock i supruga Lauren Hashian su roditelji i jednogodišnje Tiane, a iz prethodnog braka ima 18-godišnju kćer Simone.

Pročitajte više