Ivana Marić pohvalila uspjeh kćeri. Pratiteljica: Neke stvari treba riješiti ranije

IVANA Marić pohvalila se velikim uspjehom svoje trogodišnje kćerkice Vere Monike. Naime, u obitelji domaće pjevačice proslavio se treći dan bez dude varalice.

"Meni je to potpuno novo iskustvo jer Vita Marija nikad nije voljela ni željela dudu, a Vera Monika od prvog dana je ovisna već 3 i pol godine. Ja sam krenula s njom kao s odraslom osobom, dogovor i nagrada (kućica za lutke), a ona svima priča da je sad velika i ne treba dudu koju je sama bacila u kantu za smeće. Tri dana je nije tražila, držite fige da je to sad to", napisala je Marić.

Glumica Marijana Mikulić čestitala je na uspjehu, dok je Sementa Rajhard priznala da taj korak uskoro čeka i njenu kćerkicu Stellu.

Mnoge mame su podijelile svoja iskustva i dala ideje kako djecu odviknuti od dude varalice, a nisu skrivale da su njihova djeca starija od 3 godine i da još uvijek u tome nisu uspjela. 

Jedna pratiteljica upitala je bivšu Femminemku "nije li njena kći malo prevelika da tek sad ostavlja dudu". 

"Pa mislim da je to kod svakog drugačije, pokušavali smo i prije, al' toliko nam je ta duda pomogla da mi nije žao", odgovorila je Marić. 

"Kako bi se reklo - bolje ikad nego nikad. Ja znam da puno roditelja, uključujući i mene, idemo linijom lakšeg otpora, ali ipak neke stvari kao dude, bočice, pelene, spavanje treba riješiti u ranijoj dobi", zaključila je pratiteljica.

Pročitajte više