Kći upitala tatu voli li više nju ili unuke, njegov iskreni odgovor ju je iznenadio

Screenshot: TikTok

Zdrav odnos i otvorena komunikacija s roditeljima i skrbnicima uvijek će pozitivno utjecati na život djece. Ipak, nemaju svi dovoljno sreće da odrastaju u brižnom i sigurnom okruženju te kao rezultat toga, puno odraslih živi s traumama iz djetinjstva. Mama Torrie pokrenula je zanimljiv razgovor sa svojim roditeljima nakon što je ocu postavila jednostavno pitanje.

Torrie je za Majčin dan na ručku pitala svoje roditelje koga od svoje djece i unuka više vole. Torrie obično dokumentira svoje putovanje kroz majčinstvo i oporavak od toksičnih veza na svojoj TikTok stranici, a ovaj nedavni video ima milijune pregleda. 

Nakon što je postavila pitanje, Torrie nije očekivala iznenađujući odgovor svoga oca. "Moj tata je rekao: 'Kad gledam tvoju kćer, ne vidim je onako kako je ti vidiš. Vidim je kao cjelovitu osobu.'"

@finding_torrie 😩 #innerchildhealing #parenting ♬ The Night We Met - Marianne Beaulieu

Torrie ga je zamolila da objasni što je mislio. Rekao je da je vidio kako mu je kći od bebe postala žena i da je poznavao sve verzije Torrie između toga. Dakle, kada Torrien tata gleda svoju kćer, tvrdi da vidi ne samo ovu prekrasnu bebu, već vidi i voli sve što je ikada bila i što će biti jer je već vidio taj potencijal u svojoj kćeri.

Torrie nna kraju videa poziva druge da i oni svojim roditeljima postave pitanja na koja su oduvijek željeli doznati odgovor. Tvrdi da bi im odgovori mogli izliječiti traume iz djetinjstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.