Kiropraktičarka pokazala najlakši način na koji roditelji mogu smiriti nervoznu bebu

Foto: Unsplash

KIROPRAKTIČARKA dr. Jennifer Rousseau, koja se specijalizirala za rad s novorođenčadi, na TikToku je pokazala kako roditelji mogu na najbrži i najlakši način umiriti nervoznu bebu.

Rousseau je tehniku pod nazivom Guppy demonstrirala na malenoj bebi te pokazala kako roditelji moraju primiti bebu i koje pokrete raditi kako bi je uspjeli smiriti. Kada roditelji podignu bebu, važno je da pridržavaju glavu, vrat i kralježnicu.

Bebina stopala trebaju biti prislonjena uz prsa roditelja, a potom bebu nježnim pokretima primicati i odmicati od prsa. Dok s bebom radite ove pokrete, možete joj pjevušiti zvukove koji će joj pomoći da se još više opusti. Na primjeru koji je Rousseau pokazala, beba je vrlo brzo prestala plakati i potpuno se smirila.

@kydkyronashville ✨2023!!! Wow what a year! Let’s go back and check out our TOP VIDEOS of 2023!✨ Not a shock that this was our top video! The Guppy has been a game-changer for so many families!! Comment below if you’ve tried this!! #kydkyro #nashville #tummytime #torticollis #plagiocephaly #constipation #chiropractor #pediatrics #chiro #chiropractic #momhack #momtips #momtrick #babyhack #babytip #newborn #infant #milestone #parenting101 #constipation #colic #relfux #baby #education ♬ original sound - Kyd Kyro | Dr. Rousseau

Pročitajte više