Koja faza života s bebom je najslađa, ali stvarno najslađa?

Foto: Pinterest

SVATKO naravno ima svoju priču, svoja iskustva, svoje okolnosti, svoje strahove i želje i zato vjerojatno niti ne može samo jednu fazu bebinog života proglasiti - najslađom, ali nas ipak zanima što o tome misli većina mama. 

Nekome je porod prošao vrlo lako, u tako željnom iščekivanju da konačno u rukama imate tu malu mrvu radosti - i zato je nekome možda baš ta novorođenče faza - najslađa. 

Netko, a ima ih, nije baš spretan i siguran s tako malim bićem i treba im malo vremena i iskustva da se ufuraju i oslobode strahova te konačno uživaju u dugim šetnjama i maženjima - i zato je njima možda ipak slađa faza nešto veće bebe. 

Netko pak jedva čeka da beba više negdje krene, da započne i svlada sve one jako velike korake - sjedenje, puzanje, hodanje - i zato im je ta faza baš aposlutno najdraža. 

Netko pak jedva čeka da se beba malo osamostali, da krenu prve riječi i gegavi koraci pretvore se u sigurno trčanje, i baš zbog toga nekome je najdraži baš taj period života s djetetom. 

A netko možda najviše preferira one slatkiše koji se već počinju prepirati, pričati naveliko i naširoko te naočigled postajati "veliko" dijete. 

Dakle - ne - sigurno se ne može reći da je samo jedna faza "the faza", ali - možemo barem probati vidjeti koji su vaši stavovi o tome. I zato vas nećemo pitati - "zašto?", pitamo vas samo - Koja je vama - najslađa? 

 

 

Pročitajte više