Kontroverzna mama priznala: Djecu sam dojila do šeste godine i neću ih cijepiti

ADELE Allen je mama koja je postala poznata nakon što se njezina kći pomokrila usred emisije This Morning.

Ona i suprug Matt imaju troje djece, Ulysses, Ostara i Kai, a žive u Brightonu u Istočnom Sussexu. Njihova obitelj je izazvala zanimanje javnosti nakon što su oni otkrili svoje roditeljske metode. Smatraju da njihova djeca, iako su sva mlađa od deset godina, imaju pravo samostalno donositi odluke, pa tako odlučuju kada će ići na spavanje, hoće li prati zube i hoće li ići u školu.

Također, mnoge je iznenadilo kada je Adele priznala da već deset godina doji bez prestanka. Naime, ona svoju djecu doji do barem šeste godine i ne vjeruje u zamjene za majčino mlijeko.

Kada je njezin suprug Matt priznao da ne planira raditi, odnosno "trošiti 45 do 50 sati tjedno na rad" jer to "nije u njegovoj psihi" te da je njihova obitelj sretna s pomoći koju primaju od države, opet su se našli na udaru kritika. 

“Većinom je to pomoć, ali mi uzimamo najmanje novca, samo za smještaj i djecu. Mislim da je to oko 190 funti tjedno. Stvarno mislim da ne iskorištavamo sustav”, rekao je tada Matt.

"Imamo minimalistički utjecaj na društvo u mnogim aspektima. Recimo, Adele nije rodila u bolnicama, tako da smo na tome uštedjeli", tvrdi.

Svoju djecu ne žele cijepiti jer Adele ne vjeruje u cjepiva, a kažu i da bi otišli u bolnicu samo kada bi im život bio ugrožen, piše The Sun.

“Djecu bih odvela u bolnicu samo ako je hitno i mislim da ne mogu to sama riješiti. Tijelo ima svoj imunološki sustav za borbu protiv bolesti i ja mu vjerujem”, uvjerena je ova mama.

Pročitajte više