Kourtney Kardashian na udaru trolova: "Zar tvoja djeca ne idu u školu?"

KOURTNEY Kardashian nedavno je na Instagramu podijelila slike s obiteljskog putovanja u Finsku, ali nisu svi obožavatelji bili impresionirani fotografijama djece koja uživaju u prekrasnom zimskom krajoliku. 

Čim je objavila fotografije, jedna žena ju je kritizirala zbog prečestog putovanja sa svojom djecom. Naime, pratiteljica je zaključila da djeca zbog putovanja izostaju iz škole.

"Zar tvoja djeca ne idu u školu? Njihovo obrazovanje je puno važnije nego ova putovanja", napisala je.

Jedna osoba spomenula je dadilju koja je prestala raditi za Kourtney nakon što ju je njezina kćer Penelope ogrebla po licu.

"Penelope je razmažena. A voditi ih na ovako raskošna putovanja im je još samo nagrada", napisao je komentator.

Međutim, Kourtney nije mogla prešutjeti situaciju pa je odgovorila da je riječ o fotografijama s proljetnih praznika, ali da putovanja isto tako mogu biti i edukativna.

Naime, fotografije su nastale ranije ove godine, a sada su emitirane u popularnom reality showu "Keeping Up With The Kardashians".

"Svi imamo svoje prioritete. Tako ću stvarati uspomene sa svojom djecom i prekrasnim ljudima do kraja svog života... Tko kaže da nisam majka koja istovremeno radi? Jer definitivno jesam... Mi žene bismo trebale međusobno jedna drugu podržavati u onome u čemu smo najbolje, a da se međusobno ne kritiziramo i osuđujemo. Svi radimo stvari na svoj način", napisala je.

Ovo nije prvi put da je doživjela takav napad. Nedavno su je upozorili da ništa ne radi jer stalno putuje, a ona je i tada uzvratila: "“Svi imamo svoje prioritete. Ja stvaram uspomene sa svojom djecom i nevjerojatnim ljudima i živim punim plućima."

Pročitajte više