Kylie Jenner podijelila fotku hrane za kojom žudi u trudnoći, fanovi su oduševljeni

MALA tajna trudnoće - jedenje je zabavno, treba samo pustiti mašti na volju. Naravno, ako ne patite od jutarnje mučnine, a znate što vam odgovara i uživate u okusima za kojim vaše tijelo žudi, kao što je to napravila Kylie Jenner. Vlasnica Kylie Cosmeticsa izražava svoju povećanu potrebu za slatkim u ovoj trudnoći.

Kylie i Njen partner reper Travis Scott imaju 3-godišnju kćer Stormi Webster, koja će uskoro postati velika sestra. Prvu trudnoću tajili su toliko dobro da je javnost za nju saznala tek kad je Stormi došla na svijet u veljači 2018. godine. S obzirom na to, svi detalji koje dijeli vezano sa svoju drugu trudnoću prilično su fascinantni njenim obožavateljima.  

Jedna takva pojedinost je nedavna Instagram objava gdje je podijelila posebnu želju u trudnoći: smrznuti jogurt posut žitaricama Fruity Pebbles, a u dnu fotografije dodala je nekoliko slinavih emotikona.

Zvijezda reality showa inače ne može smisliti jaja za doručak, ali priznala je da ih je u obje trudnoće mahnito jela za doručak. Također je fan krafni i burgera iz poznatog američkog lanca In-N-Out. 

Pročitajte više