Kylie Jenner priželjkuje drugo dijete: "Vjeruje da je rođena da bude mama"

Foto: Instagram

REALITY zvijezda Kylie Jenner spremna je za drugo dijete. Naime, neprestano se spekulira o njenoj drugoj trudnoći, ponekad zbog trbuščića koji se nazire ispod odjeće, a ponekad zbog dvosmislenih poruka koje šalje putem društvenih mreža. Čini se kako o tome ozbiljno razmišlja.

Hollywood Life prenosi da mlada mama već mjesecima s dečkom Travisom Scottom priželjkuje drugu bebu. Dapače, želi imati više djece kako bi njena kćerkica Stormi Webster imala okruženje nalik na ono u kakvom je ona odrasla.

"Kylie je uvijek imala želju biti mlada mama i imati puno djece. Majčinski je tip i voli biti kod kuće, u svom gnijezdu. Stormi voli kao nikoga. Doista vjeruje da je rođena da bude mama", otkrio je izvor.

Što se tiče ljubavne veze sa Scottom, izvor uvjerava da su u vrlo dobrim odnosima te da je Kylie spremna roditi drugo dijete prije nego što se odluče vjenčati.

"Trenutno joj je to važnije od vjenčanja. Odgovara joj sve kako je sada", dodaje izvor i pojašnjava da je razlog tomu što ne želi raditi preveliku razliku u godinama među djecom.

"Nije planirala Stormi pa isto ne namjerava ni sada. Odlučila je sve prepustiti sudbini", kaže.

Kylie Jenner uzor vidi u svojoj majci Kris Jenner koja je vlastitim primjerom pokazala da je istovremeno moguće biti odlična majka i uspješna poslovna žena.

Pročitajte više