Legači nisu više samo za klince, ima nešto novo i za mame

Foto: LEGO/agabag

VELIKI Lego nije samo za djecu. Naravno da nije, zar ne - pa i mame i tate vole se spustiti na pod i zajedno s klincima slagati svakakve nove igračke. Kockice su izvor zabave i učenja, kockicama se razvija dječja motorika i mašta, a kada god zapnu tu su roditelji koji će pomoći naći još koju kockicu i složiti još koji autić, kuću, brod.

Stiže naravno i vrijeme darivanja kada su Legići apsolutan must have pod borom većini djece, ili barem muškom dijelu dječje populacije i baš su zato u Legu osmislili i nešto što će poželjeti mame i tate.

Da vas stoga prvo pitamo. Koja je najgora stvar koju ste doživjeli uz ove zabavne kockice? Možda onaj osjećaj kada ste bosom nogom ili u čarapama stali na neku od njih? Oh, da - to boli, to zaista boli pa su zato u Legu uz igračke ponudili i kul Lego papuče. Papuče s toplim debljim džonom koji će spriječiti da vas zaboli ako stanete na koju malu kockicu, a mekani sloj zaštititi će i samu kockicu od trganja ako ste na nju stali svom snagom.



No legači nisu atraktivni samo za igru. Pronašli smo jednu dizajnericu torbi i asesoara koja je inspiraciju pronašla upravo u Lego kockama. Riječ je o agabag dizajnu gdje žene i muškarci mogu pronaći nešto za sebe, a oni kreativniji inspiraciju da si od dječje kolekcije posude koju kockicu i sebi naprave originalni nakit ili asesoar. 





 

Pročitajte više