Ljudi podijelili jezive priče koje su im djeca ispričala o svojem prošlom životu

Foto: 123RF

ODGOJ djece nije samo izazov. On podrazumijeva i puno smijeha i zabave. Naime, uz sve prepreke i poteškoće na koje roditelji nailaze, djeca se često pobrinu da roditelji imaju dovoljno stvari koje će još godinama moći prepričavati. No, ponekad zapravo nije jasno trebaju li se odrasli smijati ili biti izbezumljeni ​​zbog stvari koje njihova djeca govore. Pogotovo kada je riječ o djeci koja govore o bizarnim događajima i iskustvima koja se lako mogu protumačiti kao tragovi njihovog "prošlog života".

Korisnik Reddita TapiocaTuesday zamolio je korisnike te stranice da podijele najjezivije izjave koje su čuli od svoje djece, a portal Bored Panda je izdvojio neke od njih:

1. Moja je kći, kad je imala 3 godine, cijelo vrijeme govorila o svom izmišljenom prijatelju. Rekla je da je velik i zabavan i da je proveo puno vremena igrajući se s njom. Jednog dana sam skenirala stare fotografije i na stolu imala fotografiju oca, a ona je rekla: "Hej, odakle ti fotografija mog prijatelja?" Odmah sam osjetila da mi jeza prolazi niz kralježnicu. Moj otac je umro u kući 15 godina ranije, a ona se igrala u sobi koja je nekad bila njegov ured. Oprezno sam je zamolila da mi kaže više o svojom prijatelju i bez oklijevanja mi je ispričala da je smiješno pričao. To me prestravilo na smrt, jer je tata bio Australac koji nikad nije izgubio naglasak.

2. Moj sin je jednom rekao: "Mama, kad sam bio velik, a ti mala, sjećam se da smo plesali u kuhinji." Jedina osoba s kojom sam kao dijete plesala u kuhinji bio je moj djed.

3. Moja 5-godišnja kći mi je rekla: "Dvaput sam ti bila u trbuhu, mama. Prvi put sam umrla prije nego što sam izašla, ali sam se vratila." Izgubila sam prvu trudnoću 8 mjeseci prije nego što sam ponovno zatrudnjela. Nikad joj to nismo rekli.

4. Moja prijateljica ima mlađu sestru. Cijela je obitelj bila na večeri u restoranu u skijaškom selu. Nešto ranije su kupili vikendicu u blizini. Čim su ušli u restoran, mlađa sestra moje prijateljice je rekla: "Znam ovo mjesto. Moja mama i ja smo ovdje slikale.", na što joj je majka odgovorila: "Nikad prije nismo bili ovdje, kako to misliš?" Odgovorila je s: "Ne. Moja mama od prije. Nekad smo ovdje slikale." Obitelj je očito bila pomalo izbezumljena, ali nisu puno razmišljali o tome jer su zaključili da se djevojčica samo zeza. Kasnije je, dok je razgovarala s konobaricom, djevojčica ponovno odlučno spomenula da je tamo slikala, a konobarica je otkrila da je to zapravo bio umjetnički studio godinama tijekom 1900-ih, ali je negdje početkom 2000-ih pretvoren u restoran. Nepotrebno je reći da su se svi naježili i zanijemili.

5. Moj mlađi brat kad je bio mali (imao je tri ili četiri godine) rekao je da je bio u džungli i spašavao životinje i jednog dana je morao odlučiti hoće li ostati sa životinjama ili doći živjeti s nama. Odabrao je nas, ali je mojoj mami rekao da ne može zauvijek ostati. Samo je došao na kratko. Umro je prošlog siječnja u 26. godini.

6. Moj mlađi brat je, kad je imao 3 ili 4 godine, rekao: "Kad sam bio odrastao, otišao sam u rat i više se nisam vratio."

7. Vozio sam, a na radiju se pojavila reklama o Vegasu i počeo sam pjevati: "Vivaaaaaa Las Vegas", imitirajući Elvisa. Moj sin je imao oko 3-4 godine i rekao je: "Ne volim Vegas. Tamo sam izgubio život i puno novca." Njegova mama i ja smo se samo zapanjeno pogledale. Nikad ništa drugo o tome nije rekao.

8. Moj srednji sin je dobio ime po djedu moje supruge. Prije nekoliko tjedana ju je pogledao i rekao: "Sjećam se kad si bila mala i sjedila mi u krilu." Također se jednom zagledao u oči moje svekrve, pomilovao je po obrazu i rekao: "Moja kći."

9. Moj mali brat rođen je nedugo nakon 11. rujna. Kad je bio mali, pričao je kako je nekad radio u visokoj zgradi i nosio odijelo i kravatu. Moji su roditelji bili prestravljeni.
 

Pročitajte više