Ljutita mama bojkotirala školsku predstavu jer njezina kći glumi drvce

Foto: YouTube screenshot

MNOGI roditelji pucaju od ponosa kad se njihova djeca istaknu među vršnjacima. To je razlog zbog kojeg je jedna mama odlučila bojkotirati školsku predstavu. 

Njezina kći dobila je ulogu drvca, a ona smatra "da zbog toga ne treba uzimati slobodan dan na poslu jer drvca ne čine ništa osim što stoje u kostimu".

Suprug joj je rekao da je nepoštena prema djetetu pa je savjet potražila na Redditu.

"Razgovarala sam s učiteljicom kojoj sam rekla da moja kći ne može glumiti drvce i ona se složila. Rekla mi je da ima najljepši glas u razredu i da su joj nudili solo komad, ali kći je to odbila te da je ona ne može prisiliti ni na što", pojasnila je u uvodu.

"Drvca ne čine ništa. Zašto bih išla na predstavu i gledala kćer koja ne radi ništa osim što stoji u kostimu? Rekla sam joj da neću uzimati slobodan dan na poslu ako će biti drvce. Rasplakala se i požalila ocu. On je stao na njezinu stranu i rekao mi da nisam poštena. Svejedno, na predstavu ne idem", napisala je razočarana majka. 

Očekivano, korisnici Reddita je nisu štedjeli na riječima.

"Što s tobom nije u redu? Trebaš otići i reći joj da je najbolje drvce koje si ikad vidjela", poručila joj je jedna osoba.

"U pravu si, važno je ono što ti želiš", dodala je druga sarkastično.

"Zbroji se i budi podrška djetetu što god poželi biti", zaključila je treća.

Pročitajte više