Mama čiji je sin izboden na smrt sada živi s njegovim kartonskim likom

EMMA Caley-Taylor suočila se s najvećom noćnom morom svakog roditelja - njezin 25-godišnji sin je tragično preminuo. Naime, u ožujku 2017. Jordan je u alkoholiziranom stanju napao 18-godišnjaka, a on ga je u usmrtio nožem.

Očajna majka nije znala kako se nositi s gubitkom sina pa je odlučila napraviti njegova dva kartonska lika u stvarnoj veličini te sada živi s njima. Štoviše, ponekad ih vodi i na vjenčanja i rođendane.

Emma priznaje da često razgovara s njima, a lik njezinog sina najčešće je smješten u Jordanovoj bivšoj sobi.

"To je kao da gledam u njega", objasnila je ova mama.

U vrijeme kada se dogodila ova tragedija Emma se borila s karcinomom i kako kaže, "cijela obitelj je mislila da ću ja umrijeti, nismo ni sanjali da će to biti Jordan". Od njegove smrti ona se bori protiv blagih kazni za zločine u kojima su noževi korišteni kao oružje. Kako kaže, trebalo bi se oštro kažnjavati nošenje noža u javnosti bez valjanog razloga, što sada u Velikoj Britaniji nije slučaj.

Naime, ubojica njenog sina Hayden Maslen osuđen je na samo 20 mjeseci zatvora, ali je na kraju iza rešetaka proveo manje od godinu dana. Prvo je pobjegao s mjesta nesreće, a kasnije je priznao ubojstvo i kako je tada tvrdio, Jordana je usmrtio u samoobrani, piše The Sun.

 

Pročitajte više