Mama djevojčice (7) koju je usmrtio balon podijelila potresno upozorenje

Foto: Shutterstock

ONO što je trebao biti sretan dan obiteljske proslave 7. rođendana Alexandre Hope Kelly iz Tennesseeja, pretvorilo se u tragediju nakon što je djevojčicu ubio naizgled bezopasni balon.

Kelly se 1. listopada zabavljala s balonima u svom domu, između ostalog i velikim u obliku broja 7, napunjenim helijem.

"Kao majka uvijek sam bila svjesna opasnosti od gušenja koju nose baloni od lateksa, ali nisam znala da su opasni i veliki baloni koji se pune helijem", napisala je majka nesretne djevojčice Channa Kelly na Facebooku, gdje je nakon smrti kćeri podijelila potresan tekst.

Kako je objasnila, djevojčica ju je otprilike tjedan dana nakon proslave rođendana upitala može li bušiti balone od lateksa. Majka ju je cijelo vrijeme gledala.

"Alex me pitala može li puknuti i balon od helija. Rekla sam joj da je to u redu, ne pomišljajući da bi ga mogla staviti na glavu", dodala je pa uvjerena da je on siguran otišla u svoju spavaću sobu i ostavila djevojčicu samu.

"Nakratko sam zaspala, a kad sam se probudila, pronašla sam svoju kćer kako leži licem prema dolje na podu dnevne sobe. Na prvu sam pomislila da je zaspala, ali onda sam uočila balon oko njezine glave", prisjetila se.

U objavi je objasnila i da je odmah počela s oživljavanjem i pozvala hitnu pomoć, ali djevojčici nije bilo spasa. Još nije poznato je li 7-godišnjakinja preminula od trovanja helijem ili gušenja.

Alexandra Hope Kelly came into this world on September 27, 2016, making all my dreams come true. She was full of...

Objavljuje Channa KellyNedjelja, 8. listopada 2023.

Kelly upozorava druge na potencijalne opasnosti i dodaje da želi "podići svijest" i "educirati druge". Nada se da bi njezino upozorenje moglo "spasiti živote druge djece".

Pročitajte više