Mama dopušta djeci da hodaju bosa i kupa ih dva puta tjedno. Neki joj se čude

Foto: Pexels

MARA iz Teksasa kupa svoju djecu samo dva puta tjedno, unatoč tome što ih pušta da hodaju bosa. Trolovi je zbog toga kritiziraju, a ona im je u videu na TikToku odlučila odgovoriti.

"Zamislite koliko im se stopala uprljaju", napisala je jedna osoba.

"Imate sreće - ne morate zamišljati. Ovako su prljave noge bebe nakon što je cijeli dan hodala bosa. Ali izmislili su tu stvar koja se zove tuš kako bismo mogli oprati noge", uzvratila je Mara i pokazala stopala djeteta prije i nakon pranja.

@theamazingmara Replying to @afrozenchickennugget we actually do wash our feet & it’s perfectly fine :) #barefootlifestyle #crunchymom #naturallife ♬ Funny Song - Cavendish Music

Ona vjeruje da bosonogo hodanje pomaže djeci u razvoju, iako neki rijetko kupanje djece smatraju svojevrsnim oblikom zanemarivanja.

"Mala djeca zaista ne trebaju svakodnevno kupanje. Rekla bih da je dovoljno najviše dva dana u tjednu. Stopala djeci između kupanja samo obrišem mokrom, toplom krpom", objasnila je.

Ali njezine pratitelje ni to nije razuvjerilo.

"Apsolutno je potrebno dijete kupati svaki dan. Pogotovo ako se još ne zna pravilno obrisati nakon nužde. Oni trče, igraju se, neuredno jedu", "Moja kći se kupa svaku večer, nema šanse da je prljavu stavim u krevet", "Svi se kupaju svaki ili svaki drugi dan. Znojimo se, ovo nema smisla", rečenice su koje su se nanizale u odjeljku za komentare.

Pročitajte više