Mama podijelila urnebesne razloge zašto nije dobro imati zimske bebe

Screenshot: TikTok

U traganju za savršenim roditeljstvom mnogi se budući roditelji posvećuju temeljitoj pripremi, razmatrajući svaki mogući aspekt dolaska novog člana obitelji. Ipak, postoji jedna stvar koja često izmiče iz fokusa, a o njoj je progovorila duhovita mama Sarah na TikToku. Ona ima dvije bebe rođene tijekom zimskih mjeseci i na šaljiv način objasnila je zašto je bolje roditi u bilo koje drugo godišnje doba.

"Pozdrav svim roditeljima čije su bebe rođene u studenom, prosincu ili siječnju, ali i krajem veljače, jer sam ja tada dobila dvije", rekla je Sarah u videu.

Sarah je objasnila da se Božić preklapa s rođendanima njezine djece te da to umara roditelje. "Ako je rođendan prije ili tijekom Božića, morate imati rođendansku hrpu darova i božićnu hrpu darova", objasnila je.

@sarahgrayandtall I guess this doesn’t apply to the states that dont get cold😂 #momlife #kids #birthday #grayhair ♬ original sound - sarahgrayandtall

Potom je istaknula kako se zbog vremenskih uvjeta zabave tijekom zimskih mjeseci moraju organizirati u zatvorenom prostoru, što znači više priprema i iscrpljujućih zadataka koje bi roditelji trebali dodati na popis.

"Ovo je financijski vrlo nestabilno vrijeme za sve nas", dodaje Sarah. "Ako planirate imati djecu, planirajte da se rode ljeti i izbjegnite ovu dramu."

Isječak je skupio više od 241.000 pregleda i preko 2700 komentara, a neki su se roditelji složili sa Sarinom porukom.

Jedna mama podijelila je: "Moj muž ima rođendan 9. prosinca, ja 22. prosinca, a naš sin 26. prosinca. Prosinac je težak!"

"Ovo sam jako brzo naučila jer je moja majka rođena u prosincu, prije Božića, i mrzila je to. Rodila sam djecu u listopadu i veljači", navela je druga.

Pročitajte više