Mama pokazala kako na zabavan način naučiti dijete brisati stražnjicu

Foto: Shutterstock

MNOGI roditelji znaju koliko teško može biti naučiti dijete da se samo obriše nakon što obavi veliku nuždu. Važno je da dijete to savlada do polaska u školu, a postoji zabavan i učinkovit način da taj proces pojasnite svom mališanu. 

Na TikTok profilu @mycarrypot jedna žena je objasnila kako to funkcionira. Sve što vam treba su dva balona i čokoladni namaz od lješnjaka. Prvo je vezala dva balona za naslon stolca u oblik koji podsjeća na stražnjicu, a potom je nanijela malu količinu namaza između dva balona.

"Otkinite komad wc papira i pokažite djetetu kako da briše stražnjicu prema gore. Presavijte papir i pokušajte ponovno", rekla je.

Potom je na djeci da isprobaju metodu.

"Natjerajte dijete da okrenuto prema naprijed posegne rukom unatrag. Praksa radi čuda", dodala je. Pogledajte video.

@mycarrypotty Here’s a fun, effective way to teach your little ones how to wipe their bottoms 💩 This is an important skill to teach your little ones, especially before they start school ✨ Practise makes perfect! Let me know in the comments if you’ve given this hack a go! 🙌#pottytraining #balloonhacks #pottytraininghack #positiveparenting #nutel ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

 

Pročitajte više