Mama potrošila hrpu novca na rođendansku zabavu kćeri. Nitko se nije pojavio

Foto: Pexels

ANBER iz Las Vegasa požalila se na TikToku kako je na rođendansku zabavu svoje kćeri potrošila skoro 400 eura, a nitko od uzvanika se nije pojavio. Majka petero djece rekla je da je za catering, grickalice, dvorac na napuhavanje i dekoracije izdvojila hrpu novca, no nitko od prijatelja i članova obitelji nije je obavijestio da neće doći.

"Doslovno sam plakala kad se nitko nije pojavio na rođendanskoj zabavi moje kćeri, a potrošila sam više od 400 dolara", napisala je Anber.

Pokazala je dekorirano dvorište, sprave za zabavu, kao i hranu koju je pripremila za goste.

"Većina gostiju bili su članovi obitelji, kao i par prijatelja koji su planirali povesti svoju djecu. Ljude smo pozvali u 14 sati, do 17 sati nikoga nije bilo, a nitko nije ni javio da neće doći. Neke sam pokušala nazvati i poslala sam im poruke, ali su me ignorirali", otkrila je naknadno.

@anberx5 Literally cried… spent over $400😩#foryoupage #fyp #friends #nobodycame #birthdayparty #momof5 #depressing ♬ original sound - Anber🤗

Anber je dodala i da su joj mnogi uzvanici sljedećeg jutra počeli slati isprike, no ona je odlučila više ne komunicirati s njima. Više tisuća ljudi komentiralo je priču, a neki su čak potvrdili da su se i njihova djeca našla u istoj situaciji.

"Ovo se dogodilo mome sinu. Više nikad nismo nikoga pozvali na proslave, sada idemo gdje mi želimo", "Nitko se nije pojavio na devetom rođendanu moje kćeri. Cijelu noć smo ukrašavali dom. Srce mi je još uvijek slomljeno", neki su od komentara.

Pročitajte više