Mama s kćeri postala hit na Instagramu pa dala otkaz na mjestu konobarice

33-GODIŠNJA Christy Orveland s Floride i njezina kći Ella redovito oduševljavaju svojih 100.000 Instagram pratitelja. Na društvenim mrežama su privukle pažnju svojom sličnošću, ali i usklađenim outfitima kojima pridaju puno pažnje.

Upečatljive oči i plava kosa njihov su zaštitni znak pa ih mnogi nazivaju blizankama.

Prije nego što je postala hit na Instagramu, Christy je bila konobarica, ali oduvijek je sanjala o karijeri koja joj je pružala priliku raditi od kuće i putovati, ali i provoditi više vremena s kćeri. Štoviše, kaže da joj je oduvijek bio san postati poduzetnica te biti uzor svojoj kćeri. Zato ne skriva svoje oduševljenje zbog činjenice da je zahvaljujući zaradi na Instagramu mogla dati otkaz na mjestu konobarice, piše Daily Mail.

"To je poput sna. Mogućnost da to radim na puno radno vrijeme pružila je meni i mojoj kćeri bolji život", rekla je te dodala: "Obje smo opsjednute modom pa volimo zajedno isprobavati različite outfite".

Instagram je pokrenula kada je njezina kći imala tri godine, a vrlo brzo je ostvarila i prve suradnje s brendovima te se njihov bankovni račun počeo puniti.

"Mislim da je naš sadržaj uspješan jer je kreativan, autentičan i zabavan", kaže te dodaje kako je ustvari najzabavniji dio svega ono što se događa iza fotoaparata. 

Iako je Ella sada također uspješna mini-influencerica, njezina majka kaže da je želi zaštititi od opasnosti društvenih mreža.

"Želim zaštititi Ellu i sačuvati njezino djetinjstvo. Ima samo sedam godina. Volim je zabaviti tako što radimo neke stvari, umjesto da je na mobitelu i društvenim mrežama. Više volim staromodan način odrastanja", zaključila je ova mama.

Pročitajte više