Mama se pravila da je zaspala kćeri u krilu, pogledajte njezinu reakciju

Screenshot: TikTok

Na društvenim mrežama svakodnevno se pojavljuju novi trendovi, a jedan od njih uključuje roditelje koji naslanjaju svoju glavu na krilo svoje djece kako bi vidjeli njihovu reakciju. Ovaj trend postao je vrlo popularan jer prikazuje iskrene i često zabavne reakcije djece. Stoga se i mama Katie Danek odlučila pridružiti ovom trendu i podijeliti trenutak sa svojom kćeri na društvenim mrežama.

Dakle, nakon što se naslonila na kćer, počela je govoriti kako je umorna i kako joj se spava. Djevojčica je zatim poljubila mamu u obraz i počela se smijati. Međutim, nakon nekoliko sekundi, počela je govoriti mami neka se probudi. Nakon što se Katie okrenula prema njoj, djevojčica se počela još više smijati. Mama je u opisu objave otkrila: "Ovaj trend je presladak!"

Smiješna i slatka reakcija djevojčice nasmijala je mnoge korisnike TikToka, a video je skupio više od 1.5 milijuna pregleda i preko 133.100 lajkova.

@katiedanek "Ok WAKE UP" This trend is so cute 🥹😂 #MomsofTikTok #toddlersoftiktok #trend #toddlermom #babytok #momlife #fyp ♬ original sound - Katie Danek
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.