Mama se šokirala jer su djelatnici restorana njeno dijete opisali zastrašujućim

Foto: Facebook

MAMA četvero djece će odlazak u jedan gradski restoran u Christchurchu na Novom Zelandu gdje živi s obitelji zauvijek pamtiti.

Naime, Kimberly Sze kaže da je riječ o restoranu koji redovito posjećuju pa su i toga dana svratili na ručak. Naručili su hranu pa preuzeli račun i krenuli tražiti stol za koji će sjesti, a onda su ugledali što piše na računu. Umjesto broja stola na njemu je stajao opis: "Obitelj sa zastrašujućim djetetom."

Kimberly tvrdi da se to odnosilo na njenu dvogodišnju kćer Micu za koju ističe da je uvijek pristojna. 

Kad je pročitala uvredu, otišli su iz restorana prije nego što je hrana stigla, a fotografiju računa je objavila na Facebooku i oštro kritizirala restoran.

"Možda biste mogli bolje educirati djelatnike. Dolazimo gotovo svaki vikend i moja kći je ništa drugo nego pristojna i prijateljski nastrojena te nikad ne ostavimo nered. Nikad nije imala izljev bijesa, vršila teror ili uzrokovala bilo kakve probleme, a mnogi drugi gosti komentiraju da je slatka i draga, pa što je onda ovo?" upitala je. 

Dodala je i da su jednog djelatnika restorana upozorili da su uočili poruku, no on im nije odgovorio niti jednom riječju.

Djelatnici spornog restorana pročitali su Kimberlyno neugodno iskustvo i ispričali se, no ona ostaje pri odluci da u taj restoran više ne namjerava kročiti.

Pročitajte više