Mama tati iz šale za nogu zavezala "zmiju". Pogledajte reakciju njihove kćeri

Screenshot: Instagram

Celina Hernandez odlučila se našaliti sa suprugom Vicom te mu je za nogu zavezala igračku zmiju dok se igrao s njihovim kćerima. Nakon što mu je nekako uspjela na odjeću staviti konopac koji bi igračku pričvrstio za njega, Celina je Vicu rekla da se ne miče jer se iza njega nalazi zmija.

U panici Vic se okrenuo i počeo bježati od zmije koja je "išla" za njime, ne znajući da je sam odgovoran za to što se miče. No, glavna junakinja ove priče je njihova starija kći koja nije dvojila ni trenutak prije nego što je tati priskočila u pomoć i "zmiju" počela udarati, a onda ju je i bacila dalje od ostatka svoje obitelji.

Iako je Vic ubrzo shvatio da je sve bila šala i da je zmija zapravo bila igračka, par je podijelio videozapis kako bi pokazao koliko je njihova kći hrabra. Ljudi su se u komentarima počeli šaliti da je dvojčica hrabrija od tate, ali i od njih samih jer bi reagirali baš kao i on. 

"Ova djevojčica je hrabrija od svih nas ovdje", "Smiješno mi je jer znam da je igračka, ali malena je stvarno hrabra", "Samo da nešto takvo ne pokuša i s pravom zmijom", "Hrabrija je od tate, u to nema sumnje", neki su od komentara na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.