Mama tvrdi da je ovo idealna dobna razlika među djecom, ljudi su podijeljeni

MNOGI roditelji žele da između njihove djece bude što manja dobna granica jer to, kako kažu, može biti sjajan način da djeca odrastaju zajedno i stvore blisku vezu, donosi Kidspot. Ali jedna mama na TikToku postala je viralna zbog svog "nepopularnog mišljenja" o razlikama u godinama između braće i sestara. Prema njezinim riječima, bliže nije uvijek bolje. I dok veća razlika u godinama s djecom nije bio njezin izvorni plan, kaže da bi to odabrala svaki put.

Mama dvoje djece Kaitlin Klimmer podijelila je svoje mišljenje na TikToku, a njezin video sada ima više od 200 tisuća pregleda.

@kaitlinklimmer 2 under 2 just aint for me #agegap #2under2 #bestagegap #momlife #unpopularopinion ♬ original sound - Kaitlin [Baby Sleep]

"Iako je ovo vrlo nepopularno mišljenje, smatram da najbolja dobna razlika između djece iznosi četiri godine. Kad sam pokušavala zatrudnjeti s drugim djetetom, imali smo tri spontana pobačaja i bila sam toliko zabrinuta zbog sve većeg jaza u godinama između njih. Međutim, sada smatram da je razlika od četiri godine idealna i opet bih je izabrala kad bih mogla birati'', objasnila je u videu pa dodala kako misli da je to savršen razmak jer je njezino starije dijete bilo neovisnije kad joj je stiglo drugo dijete.

Njezina je objava odmah uzburkala reakcije roditelja na društvenim mrežama. I dok su se jedni složili s njom, drugi smatraju da je manja razlika u godinama između djece ipak mnogo bolji izbor.

''Ne slažem se s ovim. Veća dobna razlika između djece odlična je samo za roditelje jer im je nešto lakše nego roditeljima čija su djeca manja. Kad djeca odrastu, oni su kao najbolji prijatelji, barem je to bilo moje iskustvo s dva dječaka između kojih je razlika od samo 20 mjeseci", napisala je jedna mama.

Pročitajte više