Mama u zadnji tren spasila kćer od medvjeda: Uplašila sam se i počela psovati

JEDNA žena iz Washingtona postala je viralna nakon pravovremene i hrabre akcije spašavanja svog djeteta od sigurne smrti. Video sa sigurnosne kamere, koji je u međuvremenu prikupio oko 3.2 milijuna pregleda na TikToku, pokazao je ovu strašnu situaciju od koje se ledi krv u žilama.

@remi_lynn8

Reupload with stitches turned on!

♬ original sound - Remi

Naime, djevojčica je izašla kroz ulazna vrata kuće i preko trijema krenula u dvorište, a mama se pojavila u kadru hodajući nekoliko koraka iza nje. Primijetila je da je djevojčica ugledala nešto iza ograde i uzbuđeno krenula prema tome. Shvativši konačno da se radi o crnom medvjedu, mama nije dvojila i otrčala je po malenu, zgrabila je i odvela u kuću.

"Uplašila sam se i počela sam psovati", rekla je Samantha Martin za Storyful o incidentu koji i dalje prestravljuje internetsku zajednicu.

Prema Samanthinim riječima, njena kći po imenu Juniper nedavno je čitala knjigu o prepoznavanju životinja i zaključila je da su joj medvjedi najdraži.

Samantha je naposljetku rekla da se radilo o mladunčetu medvjeda, kazavši: "Nisam znala gdje mu je mama i kako bi se ponašala kada bi dva ljudska bića trčala prema njenoj bebi."

Srećom, sve je završilo dobro, a djevojčica zauvijek ima uspomenu relativno bliskog susreta s omiljenom životinjom.

Pročitajte više