Mamu koja je snimala neurednu kuću netko je prijavio socijalnoj službi

Screenshot: TikTok

Nicole Austin na TikToku redovito objavljuje snimke svog doma kako bi pokazala "realnu sliku suživota s četvero djece". No, zbog toga je nedavno zaradila prijavu socijalnoj službi. Objavila je video u kojem je otkrila da su joj se na vratima doma pojavili policajci kako bi provjerili djecu.

"Bilo je traumatizirajuće. Bila sam tako uplašena i uzrujana. Moja djeca nisu mogla ići spavati jer je policija bila u našoj kući. Provjeravali su hladnjak i kuhinjske ormariće kako bi se uvjerili da djeca imaju što za jesti. Bili su kod nas oko dva sata", rekla je.

@theaustins_1 One of you guys of TikTok have sent the police to our house on the grounds of child neglect to do a child welfare check. This is also now been referred to social services. We’re so so lucky that the police was so lovely and they had no cause for concern however this could’ve ended very differently …. #theaustins ♬ original sound - The Austins

Nicole tvrdi da ju je netko prijavio zbog neuredne kuće, što smatraju zanemarivanjem djece.

"Kad su se uvjerili da je sve u redu, policajci su mi rekli da očekujem ponavljanje takvih situacija zbog onoga što objavljujem na internetu", dodala je.

Nicole kaže da ju je telefonski kontaktirala socijalna služba koja je također primila prijavu za zanemarivanje djece.

"Socijalna radnica bila je sjajna i rekla nam je da ih možemo nazvati ako nam ubuduće bude trebala pomoć, a onda su zatvorili slučaj", zaključila je.

@theaustins_1 Stayed tuned guys and gals for a satisfying home cleaning video. Its gonna be a whole house reset. I wish i enjoyed cleaning my own home as much as i enjoy cleaning other people’s homes. #cleaningday #houseclean #cleaningtok #resetcleaning #cleaningroutine Motivation to clean Clean with me #theaustins ♬ Please Please Please - Sabrina Carpenter

Policija je za britanske medije potvrdila da neće komentirati slučaj jer to rade samo u slučaju prekršaja koji, u ovoj situaciji, nije uočen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.