Matthew McConaughey brižan je otac kojeg obitelj prati na skoro svim događanjima

Foto: EPA-EFE

MATTHEW McConaughey može biti sretan čovjek. Prošlog je tjedna dobio počasnu nagradu za umjetnost u Austinu. Priznanje mu je dodijeljeno za postignuća u industriji zabave, kao i za njegovu fondaciju Just Keep Livin.

Podršku mu je u tom, kao i u većini važnih trenutaka u njegovom životu, došla pružiti čitava obitelj; supruga Camila Alves, desetogodišnji sin Levi, devetogodišnja kći Vida, šestogodišnji sin Livingston i njegova majka Kay McCabe.

Poznati holivudski glumac u braku je s bivšom brazilskom manekenkom sedam godina, a mnogi ih nazivaju jednim od najskladnijih parova u Hollywoodu. Iako o svom privatnom životu i obitelji rijetko govori u javnosti, McConaughey je jednom prilikom ispričao anegdotu s obiteljskog izleta.

Naime, glumac se uputio na obiteljski izlet u planine na kojem je tada šestomjesečni sin Levi umalo nastradao. Smjestili su se na jednom mjestu i započeli obiteljski piknik, no idila je u jednom trenutku bila prekinuta jer se iza njih našao veliki muflon. Kako bi spasio sina, morao je baciti tada šestomjesečnu bebu supruzi koja je stajala u malenom prolazu čak četiri do pet metara ispod njih. Na kraju ih je spasio njihov pas koji je počeo lajati na muflona. 

 

Pročitajte više