Meteorologinja otvoreno progovorila o operacijama njezinih sinova tijekom pandemije

METEOROLOGINJA Dylan Dreyer je otkrila kako su njezina dva sina, 3-godišnji Calvin i šestomjesečni Oliver, usred pandemije podvrgnuta rutinskim operacijama. Calvin je izvadio krajnike, dok je kod Olivera obavljen, kako kaže, "rutinski postupak".

Njihova mama je u razgovoru za Today otkrila kako su oba dječaka "bila sjajna" te da su sada "puno bolje".

"Podvrgnuti ih tome u dobi od 3 godine i 6 mjeseci je bilo vrlo stresno, ali djeca su nevjerojatna", rekla je Dylan te dodala: "Calvin se smijao tijekom testiranja na covid, a Ollie se cijelo vrijeme smiješio. Djeca jednostavno pristupaju stvarima potpuno drugačije nego mi."

Samo je jedan roditelj mogao biti s njima, a Dylan priznaje kako joj je upravo to bio jedan od stresnijih dijelova. Naime, dok je pokušavala utješiti jednog od sinova koji je bio "gladan, umoran i mrzovoljan", suprug joj je slao poruke da se uvjeri kako je sve u redu. No istovremeno je morala pripremati pelene i hranu drugom sinu pa joj je "nedostajalo ruku da mu odgovori", prenosi Today.

"Nisam imala potporu, a to je sve ovo učinilo još težim", istaknula je dodavši kako je iznimno izazovno promatrati čak dvoje svoje djece kako prolaze kroz anestezije i operacije.

"Sa svim ograničenjima, to je bilo još teže", zaključila je.

Ipak, Dylan je dodala kako je zahvalna medicinskom osoblju koje je pomagalo njoj i dječacima prije, za vrijeme i nakon zahvata, a na kraju je pokušala utješiti druge roditelje zaključkom da su djeca "toliko izdržljiva da je to nevjerojatno".

Pročitajte više