Michelle Obama otkrila tajne odgoja djece u Bijeloj kući: "Nisu željele biti tu"

Foto: Instagram

BIVŠA prva dama Michelle Obama u iskrenom intervjuu s Conanom O'Brienom prvi put je progovorila o svim detaljima obiteljskog života u Bijeloj kući.

Koliko se on razlikuje od normalnog života te kako je tada izgledao odgoj njenih dviju kćeri, dvadesetogodišnje Malije i sedamnaestogodišnje Sashe?

"Mi kao roditelji smo morali stvoriti zaštitnu čahuru kako bismo zadržali normalnost u tom poprilično ludom, nenormalnom svijetu", ispričala je nekadašnja prva dama.

Kako kaže, godinama joj je to bio glavni zadatak i izazov.

"Osam godina smo proveli uvjeravajući da će sve biti u redu. Da je sve to normalno i da samo trebaju ići u školu. Da imate muškarce s oružjem koji ih štite. Da su na sigurnom i imaju hranu pa se nemaju pravo žaliti", opisala je Michelle kako je izgledalo svakodnevno uvjeravanje djevojaka da žive potpuno normalnim životom, iako je to često bilo jako daleko od istine.

Priznala je da je bilo vrlo izazovno zadržati ih u realnosti pa su se i oni kao roditelji trudili što više sudjelovati u uobičajenim roditeljskim aktivnostima, odlaziti na sastanke u školu i slično. No posebno naglašava koliko je bilo bitno omogućiti Maliji i Sashi da povremeno prespavaju kod svojih prijatelja, baš kao i druga djeca.

"Ponekad su i druga djeca dolazila kod nas na spavanje", ispričala je Obama te priznala kako su njene kćeri jedno vrijeme živjele u uvjerenju da druga djeca ne žele doći u Bijelu kuću.

Malia i Sasha su često isticale da ne žele tu biti, da su tu stalno i da žele posjećivati svoje prijatelje, a za Michelle je to bio dobar znak pa ih je poticala u tome. Priznala je i kako je jako ponosna na njih dvije jer su se hrabro nosile s cijelom situacijom, a s vremenom su razvile i svoje obrambene mehanizme koji su im pomogli da ostanu pribrane i staložene.

Pročitajte više