Mila Kunis objasnila zašto ne želi imati još djece

Foto: EPA

JESMO li završili s djecom? Želimo li ih imati još ili je naša obitelj potpuna? Ovo su pitanja koja se pojave u svakoj obitelji, prije ili kasnije. Mnogima je teško sa sigurnošću odgovoriti, ali kad znaš - jednostavno znaš, barem tako misli glumica Mila Kunis.

Glumica je za People izjavila da su ona i njezin suprug Ashton Kutcher upotpunili svoju obitelj i da će na tome stati. ''Imat ću samo dvoje djece'', rekla je Mila, koja misli da roditeljstvo postaje mnogo teže kada je djece brojčano više od odraslih. "Trenutno smo dobro. Dvoje ljudi, dvoje djece. Čula sam da je prelazak s dvoje na troje jako težak i naporan, a to ne želim'', objasnila je. 

Mila je i ranije govorila o izazovima s kojima se susretala pri usklađivanju karijere i obitelji te kaže da je dvoje djece savršen broj za njezinu obitelj. Tako ona i Ashton staju tamo gdje i mnogo drugih obitelji. Naime, dosadašnja istraživanja provedena na ovu temu pokazuju da je prosječan broj djece u američkoj obitelji upravo dvoje.

Mila Kunis jedna je od onih slavnih mama koje ne kriju izazove s kojima se svakodnevno susreću niti uljepšavaju majčinstvo koje ponekad, kako kaže, zna biti itekako naporno. 

''Majčinstvo mi je dalo potpuno novu perspektivu. Iako sam stalno iscrpljena i od umora gotovo da padam s nogu, u isto vrijeme nikada nisam bila sretnija. Stvari oko kojih sam prije neprestano bila nesigurna i koje su me brinule postale su nevažne'', izjavila je jednom prilikom i naglasila da posebno oprezno pristupa odgoju svoju djece. Njih ona i suprug, kako kaže, odgajaju ih strogo jer žele da izrastu u dobre i poštene ljude.

''Nemamo namjeru odgojiti razmažena derišta. Na ovom svijetu je i previše razmažene djece! Previše idiota! Ne moramo i ne želimo doprinijeti porastu tog broja jer ipak postoje i dobri ljudi'', zaključila je glumica. 

Pročitajte više