Muž ženi u trudovima rekao posljednju stvar koju je htjela čuti

DOK rađate, postoje sigurno neke stvari koje ne želite čuti. Neke od njih su pritužbe partnera da je gladan, umoran i slično. A tu su i neke beskorisne floskule.

Jedan muškarac nije bio svjestan da bi ono što govori moglo izazvati negativnu reakciju supruge koja je bila u trudovima, ali vrlo brzo je naučio lekciju. Naime, mama Jordan Younger je podijelila video na TikToku koji je pregledan više od 21.2 milijuna puta.

@thebalancedblonde did i mention i was 8cm dilated😳 #marriage #inlabor #givingbirthbelike #givingbirth #activelabor #marriagehumor #babyfever #8cmdilated #fyp #babytime ♬ original sound - jordan younger 💫

Tekst na ekranu glasi: "Usred aktivnog porođaja ste i vaš muž kaže posljednju stvar na svijetu koju želite čuti." U videu se vidi da njen suprug vozi auto dok je ona na koljenima i trpi bolove uslijed trudova. "Nisam dobro. Stvarno stvarno nisam dobro", kaže ona. Suprug je uvjerava da će biti u bolnici za sedam minuta, ali to joj ne pomaže da smiri živce.

"Jonathane, bojim se", nastavlja ona. Jonathan kaže: "Ne moraš se bojati", ali Jordan ga zaustavi i kaže: "Bojim se, imam jake bolove!"

On joj potom kaže: "Samo se opusti." Škrgućući zubima i pogledavši ga bijesno, ona poviče: "Ne govori mi to!"

Dok Jordan stenje od boli, Jonathan šokirano pogleda u kameru i usnama oblikuje vapaj nemoći.

Pratitelji su imali zanimljive komentare na ovaj događaj

"Kad je sprovod?" upitao je netko.

Drugi je dodao: "Rekao je sve krive stvari."

Treći je rekao da je to bio "dobar poučni isječak za buduće očeve".

Pročitajte više