Na naslovnici poduzetničkog časopisa prvi put objavljena trudna poduzetnica

Foto: Instagram

PRVI je put poduzetnički časopis na naslovnici objavio vidljivo trudnu izvršnu direktoricu. Audrey Gelman, 32-godišnja izvršna direktorica tvrtke The Wing, završila je na naslovnici časopisa Inc.

Ova buduća majka izjavila je na Twitteru kako joj je čast biti prva vidljivo trudna izvršna direktorica na naslovnici časopisa.

"Nadam se da će ovo žene nadahnuti i da će osjetiti samopouzdanje da preuzmu veće profesionalne rizike, a isto tako, da se ne odriču svojih snova o osnivanju obitelji", rekla je Gelman.

Dodala je kako je jako važno biti ponosan na sebe i objavljivati ovakve fotografije da ih svijet vidi. Smatra da to pomaže svim zaposlenim majkama.

Njenu objavu, koja ima oko 12.000,00 lajkova, podijelila je, nitko drugi nego Hillary Clinton koja je napisala: "Ovakvu fotografiju smo trebali imati i prije 2019. godine, ali mi je jako drago. Samo naprijed, Audrey Gelman!"

2012. godine tadašnja trudna izvršna direktorica Yahooa Marissa Meyer pojavila se u izdanju časopisa Fortune u sklopu članka o 50 moćnih žena, međutim, odlučila je da se neće fotografirati pa je časopis iskoristio stariju fotografiju.

Pročitajte više