Najslađi potez ikad: Sedmogodišnji dječak dadilji pripremio maturalnu večer kod kuće

USLIJED pandemije koronavirusa mnoge su se stvari promijenile. Gotovo da ne postoji dio života koji nije pogođen. Između ostalog, maturanti diljem svijeta su morali zaboraviti na maturalne večeri. No čini se da uvijek postoji alternativa - od virtualnih okupljanja pa sve do proslava u sigurnosti vlastitih domova.

Ipak, nagradu za najslađi potez ikad mogao bi osvojiti sedmogodišnji dječak Curtis Rogers. Kada je saznao da je maturalna večer njegove dadilje, Rachel Campman, otkazana, uzeo je stvari u svoje ruke i odlučio je napraviti minijaturnu proslavu u njezinu čast.

"Večeras je Curtis bio domaćin mini maturalne večeri za Rachel, za našu nevjerojatnu dadilju čija je proslava otkazana", napisala je dječakova mama Elissa u opisu fotografije na Facebooku te je ponosno dodala: "Isplanirao je gotovo sve, uključujući predstavu, fantastičan stol, jelovnik s tri slijeda i glazbenu listu s njegovim najdražim pjesmama".

"To nije bila maturalna večer kakvu je itko od nas očekivao, ali je bila jedna nevjerojatna večer", zaključila je Elissa.

Naravno, dječak je pazio i na prikladan outfit, a njegova dadilja nije uspjela ostati imuna na ovakvo iznenađenje.

"Osjećala sam se posebno jer mi je pokazao da mu je zaista stalo", rekla je za Today.

Pročitajte više