Nakon tri godine borbe s neplodnošću postali roditelji dva puta u samo sedam tjedana

STARA "izreka" o neplodnosti glasi da ćete vjerojatno čarobno zatrudnjeti kad prestanete pokušavati. Istina je da su takve izjave poprilično frustrirajuće i za mnoge ljude nisu istinite, ali Kelsi Pierce i njezinom suprugu Kyleu se upravo to dogodilo.

Kako kažu, bilo je pravo čudo kada su u roku od samo sedam tjedana čak dva puta postali roditelji.

Naime, ovaj par je proveo tri godine pokušavajući dobiti dijete, a nakon što su potrošili tisuće dolara i iscrpili sve moguće opcije, uključujući nebrojene izvantjelesne oplodnje, Kelsi je rečeno da sama nikada neće moći roditi dijete. N, par je uspio stvoriti pet savršenih embrija pa su odlučili dati priliku surogat majčinstvu.

"Moja mama je tijekom posljednjih nekoliko godina stalno govorila da bi učinila sve da nam pomogne da dobijemo dijete, čak se znala šaliti kako bi ga i nosila za nas", napisala je Kelsi na svojoj Facebook stranici u travnju te dodala: "Uvijek smo se smijali misleći da je to nemoguće i ne želeći da ona sve to prolazi."

No kako kaže, ispostavilo se da ima "najnesebičniju mamu na svijetu".

"Znamo da je ovo vrlo nekonvencionalno putovanje, ali naše je i osjećamo se tako blagoslovljeno što ćemo napokon postati roditelji", istaknuo je tada ovaj par.

No onda se dogodilo nemoguće.

Nedugo nakon najave prve trudnoće stigla je i druga.

"Nikad nisam mislila da ću moći izgovoriti ove riječi, ali... Trudna sam!" Kelsi je napisala uz fotografiju na kojoj se nalaze dvije snimke ultrazvuka.

"Mahnito sam nazvala svog liječnika za plodnost i bio je izuzetno šokiran. Rekao je da je ovo pravo čudo, jer znanstveno se to nije moglo dogoditi. Bog uistinu djeluje na tajanstvene načine! Već smo bili toliko uzbuđeni što ćemo postali roditelji u listopadu, ali dio mene potajno je još uvijek bio tužan što nisam mogla i sama iskusiti trudnoću", ispričala je.

Obje trudnoće su prošle bez komplikacija, a djevojčice Everly i Ava sigurno su stigle na svijet i to u razmaku od samo sedam tjedana, prenosi Kidspot.

Pročitajte više