Netko je stavio kameru u suđericu i otkrio što se stvarno događa u njoj

Screenshoot: YouTube

ŠTO se to dovraga događa u perilici iza zatvorenih vrata, što to toliko dugo pere i kako je zapravo moguće da ta gomila prljavog posuđa iz perilice izađe tako čista? 

Možda vas to pitanje nikada nije mučilo ili barem ne dovoljno da vas potakne da na neki način doznate što se stvarno događa iza zatvorenih vrata, no sada imate pravu priliku doznati baš sve.

Netko je očito bio jako znatiželjan jer je u suđericu stavio profesionalnu kameru kako bi konačno otkrio tajnu koju krije perilica za suđe. Naravno, to stvarno nije pitanje života i smrti, posebno stoga što vam za pranje suđa na ovaj način ne treba diploma iz kvantne fizike, ali kada već imate priliku vidjeti sve – pogledajte i zapanjite se. Koliko je to radnji potrebno da svaki tanjur, svaka šalica, vilica i zamrljani masni lonac izađu van kao iz trgovine.

Puno je tu špricanja, izvlačenja, uvlačenja, okretanja, ispiranja, ubrzavanja – cijela mašinerija koja je YouTubera pod nadimkom Bito toliko intrigirala da je jednostavno morao utažiti svoju znatiželju.

A iako nije mislio da je po tom pitanju usamljen, malo se iznenadio činjenicom da je njegov video odmah pogledalo više milijuna ljudi, jer eto – očito nije jedini kojeg je zanimao proces pranja suđa. Jer dok kod perilice za rublje otprilike možemo shvatiti i promatrati, tajna perilice za suđe od prvog je dana vjerno skrivena iza zatvorenih vrata. Ali ne više, perilice draga, sada znamo kako radiš!

Pročitajte više