Odgojiteljica otkrila četiri stvari koje roditelji rade koje mrzi i izazvala raspravu

Foto: Pexels

Svaki posao može imati svoje izazove, uključujući i one koji obuhvaćaju brigu o djeci. Svakoga od nas smetaju određene sitnice, a jedna odgojiteljica na TikToku podijelila je svoje. Radi se o određenim postupcima roditelja.

Prvo je navela da ima problem s roditeljima koji pokupe svoju djecu dvije minute prije zatvaranja vrtića. Tvrdi da to ne voli zato što većina roditelja tada postavlja brojna pitanja o djeci i njihovom danu, što znači da će otići kući 15 minuta kasnije nego što je trebala.

Međutim, čak i ako pokupimo svoju djecu na vrijeme, još uvijek postoji nekoliko stvari koje možda radimo, a koje izluđuju djelatnike vrtića. Pokazalo se da postoji vrsta pelena koju svi "mrze". Odgojiteljica otkriva da ne podnosi pelene-gaćice isključivo zbog vremena potrebnog za njihovo skidanje i presvlačenje.

Još jedna stvar koju ne voli jest kada djeca u vrtić donose bombone ili čokolade, što je osobito uobičajeno u vrijeme Božića i Uskrsa. Iako o tome nije previše elaborirala, smatra se da će slatkiši izazvati kaos među vršnjacima koji će vjerojatno htjeti zalogaj. Osim toga, odgojiteljica dodaje kako ne podnosi kada roditelji u vrtić dovedu djecu s punim pelenama.

"Djeca dolaze s punim pelenama, a roditelji govore: 'Možete li mom djetetu promijeniti pelenu? Sigurno se popiškilo u autu na putu ovamo'", istaknula je sarkastično u videu.

@childcare_worker4 Things I hate as a childcare educator part 2 😒 🌻 #childhood #earlychildhoodeducation #daycareworker #childcare #ihate ♬ Cool Kids (our sped up version) - Echosmith

Video je izazvao različite reakcije i potaknuo raspravu. Neki se nisu složili s navedenim pa je tako jedna osoba komentirala: "Ove stvari se odnose na sve što bi odgojitelji trebali raditi. Možda bi trebala pronaći drugi posao."

"S obzirom na to koliko mjesečno plaćam vrtić, rado ću postavljati svoja pitanja tri minute nakon zatvaranja", dodala je druga.

No, bilo je i onih koji su se složili s odgojiteljicom. "Jako sam zahvalna svojim odgojiteljima u vrtiću. Zaslužuju otići kući na vrijeme", komentirala je treća.

Pročitajte više