Oduševila cijelu školu svojom frizurom - svi su htjeli biti kao ona!

Foto: Reddit

ČAK i ako niste nikada čuli za američki Dan ludih frizura bit će vam odmah jasno kako je ova djevojčica baš na taj dan mogla biti itekako tužna, no njeni su je prijatelji ipak učinili jako, jako sretnom. 

Kada je učiteljica rekla da na ovaj dan svi dođu u školu s ludom frizurom malena Gianessa Wride iz početka nije znala što učiniti, dok joj u pomoć nije priskočila njena mama i napravila joj zaista najluđu frizuru koju je ikada imala. 

Svi su je u školi oblijetali, govorili joj kako ima savršenu frizuru. "Mama, svidjela sam se svima! Svi su se oduševili!", rekla je čim je došla iz škole. 

Ona je doslovno sjala od sreće i ponosa, tako mi je drago, tako sam se bojala reakcije. Bojala sam se da djeca neće primijetiti njene napore da ostane kul, lijepa i draga kao i uvijek. Bojala sam se da će je klinci početi gledati samo kao onu djevojčicu bez kose. Ali tako sam se prevarila!", rekla je to mama i objasnila što se njenoj djevojčici zapravo dogodilo. 

 

Crazy Hair Day for the daughter of one of my employees who suffers from Alopecia Areata.

 

Sve se doslovno odvilo u 19 dana. Jedan sam je dan češljala i primijetila da joj je kosa počela jako opadati. Odmah smo otišle liječniku koji nam je ubrzo dao i dijagnozu. Gianessa pati od alopecije - autoimune bolesti opadanja kose koju je vjerojatno pokrenuo stres (točni uzroci zapravo se još uvijek ne znaju), a iako lijeka ima, malena će još vrijeme sigurno biti bez kose. 

"Možete misliti kako to utječe na male djevojčice, no ona je srećom tako hrabra, tako puna života i vjerujem da baš zbog toga učenici nemaju onu želju da je zadirkuju zbog njene ćelave glave. Uostalom, ovom svojom frizurom zaista je zabljesnula i mislim da joj je baš ona nekako pomogla da je djeca zapravo vide kao djevojčicu koja je predivna. I zaista posebna. 

Baš kao i njena frizura! 

 

Pročitajte više