Oktomamu iznenadili pitanjem što joj je trebalo toliko djece, odmah je uzvratila

NADYA Suleman ima čak 14 djece, a nedavno se suočila sa škakljivim pitanjem. 

Naime, ona je postala poznata u siječnju 2009. godine kad je, nakon rođenja osmorki, zaradila titulu oktomame. U to vrijeme je već imala četiri sina i dvije kćeri, a medicinski potpomognutom oplodnjom začela je osmorke koje su nedavno proslavile 11. rođendan. 

Fotografirala ih je za stolom i čestitala im rođendan.

“Sretan rođendan mojim predivnim anđelima. Vi ste najdivnija, najsuosjećajnija i najbrižnija bića koja poznajem. Riječima ne mogu izraziti koliko sam zahvalna što sam vaša mama. Vi ste moja čuda, moji anđeli i volim vas svim svojim srcem, zauvijek”, napisala je Nadya te izazvala jednog pratitelja da je upita što joj je trebalo toliko djece.

“Nitko ne treba djecu. Nikad nisam planirala roditi osmorke, iako sam željela veliku obitelj (ali ne ovoliku). Nadam se da ćeš jednog dana pogledati/pročitati moju iskrenu priču”, uzvratila je višestruka mama.

Suleman danas ima 45 godina i dijeli neke detalje iz svakodnevice na društvenim mrežama, a to je izbjegavala dok su djeca bila mala.

U jednom intervjuu je otkrila da joj je za troškove djece i kućanstva mjesečno potrebno 5000 dolara (više od 33 tisuće kuna), a dobiva samo 1500 dolara (10 tisuća kuna) dječjeg doplatka. 

Željna pažnje, postala je striptizeta i zvijezda filmova za odrasle te na koncu i ovisnica o Xanaxu. Uspjela se riješiti te navike i prestati snimati porno filmove kad je 10-godišnju kćer Amerah pronašla odjevenu u štikle i donje rublje, priznala je za The New York Post.

Pročitajte više