Omiljeni pjevač namjerava se prestati baviti glazbom kako bi se posvetio ulozi oca

MICHAEL Buble nagovijestio je da bi se uskoro mogao prestati baviti glazbom. 46-godišnji pjevač, koji je prodao više od 75 milijuna ploča diljem svijeta, priznao je da namjerava postati tata s punim radnim vremenom.

"Mislim da mi se glazba više ne sviđa toliko, mislim da bih jednostavno htio samo biti tata. Imam tu sliku u glavi gdje sam u polju sa svojom djecom i djecom Eda Sheerana i samo se grlimo, pravimo piknike i pijemo", pojasnio je tijekom gostovanja u podcastu That Gaby Roslin.

Buble je prije nekoliko tjedana dobio četvrto dijete i sada želi više vremena provoditi sa suprugom Luisanom Lopilato i njihovom djecom.

"Ne poznajem puno ljudi koji nemaju istu misao. Ali čini mi se da nas je malo dovoljno hrabrih koji ćemo se odlučiti biti isključivo očevi", dodaje.

Buble je uzeo dvogodišnju stanku kada je njegovom najstarijem sinu Noi 2016. dijagnosticiran rak jetre. Dječak se potpuno oporavio, a Buble smatra da bi bio daleko uspješniji glazbenik da nije postao tata.

"Ne možete biti uspješni u obje stvari. Jedna će uvijek patiti", smatra.

Buble i Luisana zaručili su se 2009., a vjenčali dvije godine kasnije. Ona je trudnoću s četvrtim djetetom objavila u veljači, kada je u njegovom spotu za pjesmu I'll Never Not Love You pokazala rastući trbuh.

"Iz ljubavi dolazi život, svjetlost i ona... naša beba Cielo Yoli Rose Bublé. Napokon si stigla u naše živote sa svojih 3.8 kg. Hvala Bogu na ovom beskrajnom blagoslovu, volimo te!! Noa, Elias, Vida i tvoji mama i tata", napisala je nakon rođenja četvrte bebe na Instagramu.

 

Pročitajte više